tag:blogger.com,1999:blog-3119422775866973404.post270830319424619491..comments2023-07-23T18:03:39.650+02:00Comments on Nemehlo v kuchyni: Bravčové Scouse inšpirované Nevídanými akademikmi od Pratchetta||Jar||http://www.blogger.com/profile/00727183092242439594noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3119422775866973404.post-53338766775746360452015-08-09T18:46:16.332+02:002015-08-09T18:46:16.332+02:00Týmto smerom sa orientujem aj ja. Ak na nete nájde...Týmto smerom sa orientujem aj ja. Ak na nete nájdem recept, ktorý ma zaujme, ale obsahuje milión a jeden ingrediencií, vypustím to, čo sa mi nepáči, upravím podľa toho, čo mi chutí a čo mám v zásobe. Takisto sa snažím aby tie jedlá mali aj nejakú výživnú hodnotu a neboli to len nejaké umeliny. Často sa to práve v spojení s bodom "lacno" nedá dodržať, ale zase, na svojom zdraví by človek šetriť nemal. <br />Chuť sa mení aj mne, síce nie často, ale v porovnaní s detstvom si myslím, že sú tam výrazné zmeny. Ale to je asi prirodzené..||Jar||https://www.blogger.com/profile/00727183092242439594noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3119422775866973404.post-69801218930862983232015-08-09T18:13:16.545+02:002015-08-09T18:13:16.545+02:00Ako zbieram inšpiráciu? Už asi vieš, že sčasti od ...Ako zbieram inšpiráciu? Už asi vieš, že sčasti od teba. Z foodblogov s prefintenými fotkami a komplikovanými(na množstvo surovín, alebo často aj na cenu...) receptami som čerpala asi 2krát v živote a aj to som si povedala, že toto nie je práve ideál...<br />Takže v podstate experimentujem s tým, čo mám v špajzi...hlavne čo najjednoduchšie(rýchla príprava), najlacnejšie(nemôžem a NECHCEM!! kupovať okorenenú predraženú vodu s trochou sóje, ovsa alebo ryže a často aj s éčkami a ani ďalšie superdrahé bio náhrady a vychytávky) a najvýživnejšie. Áno, brutálna kombinácia: zdravo, polovegánsky, výživne/vyvážene, bez náhrad a lacno. Dosť ťažko sa mi to dodržuje ak mám byť úprimná...hlavne zato, že sa mi vkuse menia chute...Kirarinoreply@blogger.com