tag:blogger.com,1999:blog-3119422775866973404.post9102054730702579082..comments2023-07-23T18:03:39.650+02:00Comments on Nemehlo v kuchyni: Čínske rezance s pečeným morčacím stehnom||Jar||http://www.blogger.com/profile/00727183092242439594noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3119422775866973404.post-62639709466914407802014-05-15T20:26:13.791+02:002014-05-15T20:26:13.791+02:00Doteraz som cestoviny príliš nemusela, ale sklenen...Doteraz som cestoviny príliš nemusela, ale sklenené ma celkom lákajú, asi sa po nich poobzerám, ďakujem za tip :) ||Jar||https://www.blogger.com/profile/00727183092242439594noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3119422775866973404.post-67772416290238132092014-05-15T13:56:35.201+02:002014-05-15T13:56:35.201+02:00Ak budeš chcieť, aby ti na cestovinách vynikla chu...Ak budeš chcieť, aby ti na cestovinách vynikla chuť omáčky, alebo toho, s čím si ich robila, rozhodne odporúčam použiť ryžové alebo sklenené(z fazule mungo) cestoviny. Je to oveľa lepšie ako z pšeničnej/alebo inej podobnej/ múky. A hlavne je to aj ľahšie, také svieže. Keďže ti cestoviny naozaj nemajú výraznú chuť, sú aj na tento účel podľa mňa skvelé. X)Kirarinoreply@blogger.com