Stránky

streda 4. septembra 2013

Omeleta ako wrap so syrom cottage

Krásny dobrý deň prajem!
Dnešný príspevok bude venovaný najmä mojej drahej Hell, preto ak nemáte záujem o trochu osobnejšie kecy, prejdite rovno k receptu nižšie.

Ako ste si už iste všetci mohli všimnúť, v podstate celé leto sa nieslo moje kuchtenie na jednoduchej vlne. Žiadne zložitosti, dlhé prešľapovanie pred rúrou, obhryzené nechty z nervozity, či sa mi nespáli koláč, nevykysne cesto a podobne. Hlavne bohatá nádielka zeleniny a recepty, ktoré si dovolím nazvať dvojplatnička friendly ☺. Čo je skvelá správa pre teba, sestrička. Pretože tým pádom sa môžeš v najbližších mesiacoch ďalšieho semestra realizovať v kuchyni naplno aj ty! A vzhľadom k tomu, že už si postúpila od dvojplatničky k normálnemu sporáku (aspoň teda predpokladám, že na priváte máte normálne zariadenú kuchyňu..), budem sa tešiť, ak niečo z tohto naozaj vyskúšaš .

Nehovorím, že sa nehodlám púšťať do zložitejších receptov, ale momentálne mi vyhovuje, že sa stravujem v takej prírodnejšej verzii; to znamená kopec zeleniny, ovocia, mliečnych výrobkov a podobne. Zatiaľ sa držme podobného trendu a prejdime už k receptu. 

Z dvoch vajec vyšľahaných so soľou a mletým čiernym korením pripravíme na kvapke oleja omeletu. Snažíme sa zohnať si čo najväčšiu panvicu, aby sa vajíčka roztiekli na veľkú tenkú placku. Tú potom natrieme horčicou a cottage syrom zmiešaným s nasekanou cibuľkou. Kto má rád, môže pridať kúsky šunky.. a vlastne čokoľvek, na čo máte chuť . Toto je základný recept, ktorý sa dá ľubovoľne upgradovať, čiže plánujem ešte niekoľko variácií (máte sa na čo tešiť ) . Omeletu zvinieme do rolky a jednoduchý wrap je na svete!




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára