Bomba, nie? Ťukáte si na čelo, čo to tá osoba opäť vymyslela?! Toto môže chutiť dobre? No len sa opýtajte kolegov, môjho drahého a spolubývajúcej, odpoveď bude kladná. Testované na jedincoch nevyznávajúcich zdravý životný štýl.
Tortu som piekla pri príležitosti narodenín mojej kolegyne a menín spolubývajúcej. Druhá menovaná trpí intoleranciou na laktózu, preto vymýšľanie sladkostí nie je vždy jednoduché. Ale hneď, keď som čítala zloženie tejto čokoládovej parády, bolo jasné, že mám eso v rukáve. Nakoniec som na plnku použila kyslú smotanu, ktorú toleruje, ale použiť ju nemusíte.
Za styling by som prvú cenu nedostala, no ochutnávači hovorili, že nemám brblať. Vraj je to pekné, decentné a v jednoduchosti je krása. Okej, za to sa hnevať nebudem. A verte mi, naživo bola o niečo krajšia, než na týchto fotkách. Bojové podmienky, viete - skoro ráno, pod mrakom, v práci bez ozdôb a pozlátok. #reallife
Prejdime už k podstatným veciam, nech sa páči, recept.
Spodok:
- 1 veľkú nastrúhanú mrkvu (áno!)
- 1 rozpučený banán
- 5 PL jablkového pyré (detská výživa)
- 5 PL ovsených vločiek
- 5 PL strúhaného kokosu
- 3 PL holandského kakaa
- 3 PL medu
- 1 ČL prášku do pečiva
- 2 vajcia
Vrch:
- 200 g kyslej smotany (alebo 2 banány pre plne bezlaktózovú verziu)
- 3 PL jablkového pyré (detskej výživy)
- 2 PL holandského kakaa
Mrkvu nastrúhame najemno, pridáme rozpučený banán, jablkové pyré, vločky, kokos, kakao, tekutý med, prášok do pečiva a celé vajcia (akože bez škrupiny). Dobre premiešame na homogénnu zmes a vlejeme do pripravenej tortovej formy (26 cm) vystlanej papierom na pečenie. Vložíme do rúry a pečieme 25 min pri teplote 200 °C.
Na polevu zmiešame smotanu, pyré a kakao. Kto chce, môže ešte dosladiť. Pozor! Môže sa stať, že poleva bude príliš tekutá, záleží na jablkovej výžive. Ja som tento problém vyriešila mrazničkou.
Po vychladnutí korpus natrieme polevou a ozdobíme podľa ľubovôle. Ja som použila čerstvé hrozno, pečené kolieska LeGracie (príchuť perník), cukrové srdiečka, strúhaný kokos a rozomleté maliny sušené mrazom. Podávame chladené (alebo dáme zamraziť, ako som už napísala).
Mrazená torta má niečo do seba hlavne v tomto horúcom letnom období. Veľmi rýchlo sa ohrieva a poleva mäkne, je to takmer ako zmrzlina! Kto by si už na tom nepochutil?
Nebojte sa, mrkvu ani trochu necítiť, korpus je sladučký hlavne vďaka banánu a smotana všetky ingrediencie trochu zjemňuje. Nedokážem si predstaviť aký hubolep by to bol, ak by som aj na vrch použila ďalšie banány. Takto to bolo tip-top. Vyskúšajte!
Zlý kredit, dobre !! 100% akceptácia pre okamžité pôžičky, získanie ponuky do 24 hodín
OdpovedaťOdstrániťZískajte osobnú pôžičku od 8 000 GBP do 80 000 000 USD, 3,0%
úroková miera Naše pôžičky sú dobre poistené a maximálna bezpečnosť je naša
prioritou, ste finančne stlačení?
Hľadáte prostriedky na splácanie pôžičiek a dlhov?
Hľadáte financovanie na začatie podnikania?
Potrebujete súkromné alebo firemné pôžičky na rôzne účely?
Hľadáte pôžičky na veľké projekty?
Hľadáte prostriedky na rôzne ďalšie procesy?
Poznámka: Ponúkame nasledujúce pôžičky pre jednotlivcov
* Komerčné pôžičky.
* Osobné pôžičky.
* Obchodné pôžičky.
* Investičné pôžičky.
* Rozvojové pôžičky.
* Pôžičky na nákup.
* Stavebné úvery.
* Úvery pre spoločnosti a mnoho ďalších:
a oveľa viac pri úrokovej sadzbe 3%;
e-mail: ako sa prihlásiť?
Pre viac informácií kontaktujte pls: Mrfrankpoterloanoffer@gmail.com