Postup ani ingrediencie nebudem odpisovať, pretože som zmenila len pár detailov, napríklad, som dávala dve šálky celozrnnej žitnej múky a jednu hladkej. Používala som trstinový cukor a všade som dávala menej (asi tak polku), ako je uvedené v originále. Navyše, v priebehu pečenia som zistila, že sa mi minul citrón, takže som si musela vystačiť iba s pomarančovou kôrou :D A na záver, keďže som nechcela mať chlebík príliš sladký, vynechala som aj polevu.
Vymiesené cesto..
.. rozvaľkané a potreté maslom..
.. naskladané..
.. vykysnuté po asi trištvrte hodine..
.. upečené..
.. a chlebík čakajúci na zjedenie :)
Je chutný aj v mojej podobe, dokonca je konzumovateľný aj na slano so šunkou a zeleninovým šalátom, ale ak neradi kombinujete sladko - slané chute, radšej si ho namažte medom ;)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára