Peeling Banana Nemehlo v kuchyni: Tuniak s pečenou mrkvou a paradajkami

streda 16. januára 2013

Tuniak s pečenou mrkvou a paradajkami

Názov v podstate vystihuje úplne všetko. V poslednej dobe mám nejakú tvorivú krízu, nič inšpirujúce neviem vymyslieť a keď sa aj k niečomu doberiem, väčšinou je to niečo primitívne a hlavne nech to netrvá celú večnosť.

Osobne si myslím, že jedno jedlo do dňa, by malo byť konzumované teplé. Neviem aké stanovisko k tomu majú odborníci, či je to dobre, alebo totálna hovadina, neskúmala som (a v najbližšej dobe sa ani nechystám :D). Vytiahla som konzervu tuniaka a premýšľala, čo s ňou v tomto duchu vykonať.

Takže vzniklo toto:

Mrkvu nakrájame na menšie hranolčeky a spolu s niekoľkými cherry paradajkami dáme s kúskom masla piecť na takých 20-30 minút, v závislosti na výkone vašej rúry. Môžeme posypať tiež bylinkami.


Prípadne, ak vám paradajky veľmi praskajú, ale mrkva ešte nie je mäkká, vyberte ich a mrkvu dopekajte ešte koľko bude potrebné. Upečené zmiešame s tuniakom.

Výsledok:



{ Hell, zase jedlo, ktoré na intráku asi ťažko vyskúšaš, ale možno raz v budúcnosti.. :) }



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára