Osobne si myslím, že jedno jedlo do dňa, by malo byť konzumované teplé. Neviem aké stanovisko k tomu majú odborníci, či je to dobre, alebo totálna hovadina, neskúmala som (a v najbližšej dobe sa ani nechystám :D). Vytiahla som konzervu tuniaka a premýšľala, čo s ňou v tomto duchu vykonať.
Takže vzniklo toto:
Mrkvu nakrájame na menšie hranolčeky a spolu s niekoľkými cherry paradajkami dáme s kúskom masla piecť na takých 20-30 minút, v závislosti na výkone vašej rúry. Môžeme posypať tiež bylinkami.
Prípadne, ak vám paradajky veľmi praskajú, ale mrkva ešte nie je mäkká, vyberte ich a mrkvu dopekajte ešte koľko bude potrebné. Upečené zmiešame s tuniakom.
Výsledok:
{ Hell, zase jedlo, ktoré na intráku asi ťažko vyskúšaš, ale možno raz v budúcnosti.. :) }
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára