Ešteže som mala v pláne využiť posledné klbko mnohými obľúbených rezancov z Marksa & Spencera. Tie, chvalabohu, netreba variť, stačí ich zaliať vriacou vodou. Nuž a čuduj sa svete, i v takýchto vojnových podmienkach sa dá aj z málo vecí vyčariť skvelý pokrm.
Tak sledujte; vezmeme si (na 2 porcie):
- klbko rezancov
- mäkké avokádo
- tuniakové filety v olivovom oleji
- 3 veľké cherry paradajky
- bylinkovú soľ
Rezance zalejeme vriacou vodou a necháme 5 - 7 minút postáť. Zlejeme z nich vodu, pokvapkáme trochou oleja z tuniaka a pridáme filety rozobraté na drobnejšie kúsky. Primiešame dužinu z avokáda a paradajky nakrájané nadrobno. Ochutíme soľou a bylinkami a podávame! Odporúčam ešte pokvapkať trochou citrónovej šťavy, ja som, bohužiaľ, citróny nemala.
Viem, nevypadá to príliš vábne, ale zdanie klame.
Rýchle, chutné, výživné! Dali by ste si?
Rýchle, chutné, výživné! Dali by ste si?
SKvelý nápad :) tuniaka mám, rezance tiež :) a už len to avokado :)
OdpovedaťOdstrániťTakže šup-šup, behom do obchodu!! ☺☺
Odstrániť