Chlieb bol mäkučký, šťavnatý, jemný, nadýchaný, s dokonalou chrumkavou kôrkou. Aj po pár dňoch bol stále vláčny a hebký, žiadna dusivá buchta, ktorú by ste museli splachovať hektolitrami mlieka či čaju. Okrem toho, je paleo priateľský, čo ja osobne považujem za dokonalé plus. Veď keď sa stretnú banány a priehrštie orechov, nikdy to nemôže dopadnúť zle.
- 3 prezreté banány
- ½ šálky arašidového masla
- 2 vajcia
- 1 PL kokosového oleja
- ⅓ šálky + 2 PL mandľovej múky
- 1 ČL prášku do pečiva
- 1 ČL škorice
A trochu inšpirácie na podávanie:
Momentálne mám toľko banánov, že by to stačilo na upečenie chleba pre celý vojenský regiment. Do mrazničky na moju milovanú zmrzlinu sa mi nezmestí už ani zastrúhaný vlas a tak ak zápolíte s podobnými problémami ako ja, neváhajte vyskúšať tento recept. Určite nesklame.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára