Premýšľala som nad tým, či sa s vami podeliť o pár inšpirácií, čo si dať pod zub na večeru alebo nie. Nakoniec som dospela k rozhodnutiu, že keďže tu už mám raňajkovú sekciu, večere nie sú predsa od macochy a tak tento príspevok uzrel svetlo sveta.
Nečakajte nič výnimočné a "koulervoucí" (ako hovorieva môj spolužiak), skôr to berte len ako ukážku, ako sa stravuje vzorka vysokoškolskej obce. Nepatrím medzi hambáčožrútov, takže tu bude prevládať najmä zelená farba.
Ale poďme už k veci. Nasledujúce snímky nepotrebujú veľa komentárov, takže iba stručne:
|
šalát polníček, uhorka, cherry paradajky, kúsky goudy a camembertu |
|
polníček, kozí syr, paradajka, čierne olivy |
|
uhorka s vajíčkom na tvrdo, kozím syrom a cherry paradajkami, plus vzorka domáceho pečiva |
|
taliansky šalát, camembert, paradajky, sterilizovaná kukurica |
|
taliansky šalát, bazalková parenica z vianočných trhov, paradajka |
|
znova taliansky šalát, Schwarzwaldská šunka, camembert, paradajky |
|
taliansky šalát, sušené paradajky v oleji, uhorka, Schwarzswaldská šunka |
|
taliansky šalát, mozzarella, paradajka čerstvá a sušené paradajky v oleji |
|
a záblesk náhlej inšpirácie: pecorino romano a camembert "grilovaný" v toastovači :D Syry som vložila do alobalu, starostlivo uzavrela, aby ani kúsok nevytiekol a nechala tam pár minút. Naozaj lahôdka :) |
Fotky vyzerajú ako cez kopirák, ale na moju dušu, fakt je každé to jedlo niečím iné :D Na záver ešte poznámka: šaláty väčšinou ochucujem olivovým olejom a balsamico octom, niekedy pridávam talianske bylinky. Keď mám pocit, že večera bola poslabšia, dám si ako bonus za hrsť orieškov. Takže dúfam, že už viete čo si dnes dáte na večeru. Dobrú chuť!
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára