Deň vopred (respektíve dva, ako to bolo v mojom prípade), si dáme marinovať mäso.
Potrebujeme:
- bravčové mäso (my rezne :D )
- olivový olej
- cesnak
- kečup
- sójovú omáčku
- balzamico ocot
- červená paprika
- mleté čierne korenie, soľ
- kari korenie
Všetky ingrediencie zmiešame spolu s bravčovým nakrájaným na rezance a necháme odležať aspoň tých 12 hodín.
Potom na panvici opečieme, ale iba chvíľu, kým mäsko nie je stiahnuté.
Potom ho podlejeme vodou..
.. a dusíme pod pokrievkou, hmm, čo ja viem, 25 minút.
Vpravo vidíte hrniec, kde sa predvárajú zemiaky. Hell mala ako prílohu opekané, ja som si urobila zeleninový šalát :) Po 25 minútach dusenia pridáme sterilizovanú kukuricu a necháme dovariť. Hotovo, napchávame sa.
Posledné štyri fotky sú robené foťákom, ktorý nám láskavo požičal bratranec. Oproti môjmu mobilu asi trochu lepšie :D Akurát nebol čas, aby som všetko aranžovala.. Hlad bol veľký :D
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára