Dneska to bude len veľmi krátky a stručný príspevok. Chcem sa s vami podeliť o túto chuťovku, ktorú si môžete dať len tak ako bonus v popoludňajších hodinách, alebo ju prihodiť napríklad k obedu namiesto tradičnej ryže a zemiakov ako prílohu. Rovnako poslúži aj ako večera, ale v tom prípade ju doplňte nejakými bielkovinami, ideálne syrom. Napríklad ja som si kukuricu ešte potrela krémovým gervais a poviem vám, bola to lahôdka.
Teraz už k "receptu":
Kukuricu dáme variť do vody aj spolu s niekoľkými listami. Vodu nesolíme, pretože to by mohlo spôsobiť, že vám stvrdne. Varíme domäkka, lahôdkovej určite bude stačiť 10 minút. Na ešte horúci klas pokladieme plátky masla, osolíme a povrch posypeme nadrobno pokrájaným pórom, bielou aj zelenou časťou.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára