Nutnosťou je:
- avokádo
- niekoľko ružičiek brokolice
- mrkva
- 1 strúčik cesnaku
- 2 sušené paradajky + olej z nich
- bylinková soľ
Na oleji zo sušených paradajok orestujeme roztlačený cesnak, rozobratú brokolicu a mrkvu nakrájanú na tenšie šikmé plátky. Ochutíme ich bylinkovou soľou. Keď zelenina chytí farbu, podlejeme ju vodou a na miernom plameni dusíme asi 15 minút. Medzitým si avokádo pokrájame na kocky a paradajky nadrobno. Hotovú zeleninu už len preložíme na tanier, pridáme avokádo a paradajky a okamžite konzumujeme!
Dnes mal Mr. Olympus nejakú zlú náladu a všetky fotky sú akési rozmazané. Prosím, odpustite mu túto zlomyseľnosť, každý máme občas nárok necítiť sa vo svojej koži.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára