Potrebujeme iba:
- dve vajcia
- na dochutenie: soľ, korenie (ja som dala talianske bylinky)
- maslo
- krémový syr (použila som Philadelphiu, ktorú som si kúpila vôbec prvýkrát {ako inak, bola v akcii})
- sušené paradajky (v tomto prípade domáce od mamky naložené v olivovom oleji s bylinkami a cesnakom, takže kto má rád, cesnak k nim môže prihodiť dodatočne)
Ďalej to určite poznáte: vajcia rozšľaháme s bylinkami, vylejeme na panvicu s rozpusteným maslom a opekáme, kým nie je omeleta hotová. Preložíme na tanier, namažeme poriadnou dávkou syra, do ktorého sme zamiešali nadrobno nakrájané paradajky. Zvinieme do wrapu a zalizujeme sa i za ušami.
Ospravedlňujem sa sa megabrutálne neestetické fotky! To máte tak, keď neviete nájsť svoju panvicu, o ktorej viete, že má stopercentne nepriľnavý povrch a musíte použiť nejakú erárnu. Omeleta sa roztrhla, preto sa mi do rolády celkom zvinúť nepodarila, ale snáď mi to odpustíte. Aspoň vidíte, že nikto nie je dokonalý a vysokoškolák v kuchyni už vôbec nie!
Udělat z omeletu wrap muž jednou napadlo, možná někdy vyzkouším.
OdpovedaťOdstrániťUrčite treba vyskúšať, odporúčam! Na to existuje strašne veľa variácií :)
OdstrániťMňam, jsem milovnice wrapů (snad kromě těch otřesných z McD :D) - z omelety vypadá senzačně. Pro tenhle bych snad i umřela :D :D :))
OdpovedaťOdstrániťOch, to hádam nie, to by bola škoda :D Radšej rýchlo urobiť omeletku a chrochtať blahom ;)
Odstrániť