Peeling Banana Nemehlo v kuchyni: Bleskovky z kuchyne (11)

štvrtok 29. augusta 2013

Bleskovky z kuchyne (11)

Krásny slnečný deň!
Neviem ako u vás, ale tu v Brne dnes konečne svieti slniečko. To sa hneď lepšie človek cíti. Dúfam, že moje obavy s ktorými som sa vám zverila v predošlom článku sa nenaplnia a leto ešte úplne neskončilo. Nemám rada také tie šokujúce zmeny, kedy z tielok a šortiek musíme hneď vhupsnúť do rolákov. No ale o počasí už stačilo, radšej sa venujme mojej obľúbenej téme a to jedlu.

Musím vás zahrnúť ďalšou várkou fotografií bleskoviek, pretože o malú chvíľu už budú prudko neaktuálne. Keďže sú ešte niekedy spred jedného, dvoch mesiacov, figurujú tam zeleninové šaláty a letné ovocie. Predsa len, provokovať studenými jogurtami v období, kedy by som si radšej dala teplú ovsenú kašičku nie je dobrý nápad.. a teda dnes tu máme ďalší diel seriálu, načíname novú desiatku. Enjoy!






Vidíte, kopec zeleninky na večeru nesmie chýbať. A keď k tomu pridáte fantastické syry.. mňam!



Zmienila som sa už, že zbožňujem marhule? :D



Naopak, keď som bola menšia, čerešne mi nechutili. Ako som sa však dostala k súčasnému stravovaniu, objavujem nové a dávam šancu "starým" veciam a tak mi aj čerešne prirástli k srdcu :)


Platí to aj pre kokos. Vždy som ho neznášala. Dnes som však zistila, že mi nevadí tá jeho chuť, dokonca jeho vôňa mi príde jedna z najlepších. Prekáža mi kokos jedine strúhaný, pretože tie malé pilinky ma drhnú. Kokosové mlieko je však u mňa doma už stálica a ani plátkami kokosu by som nepohrdla.



Niekto krúžkuje správne odpovede v testoch, ja krúžkujem svoje večere ;)


Objavila som skvelú kombináciu chutí: banán a višne! Hmm, ešte tak horká čokoláda a bol by to raj na zemi..



Mango vs. ja - 1:0. Stále som neprišla na to, ako ho čo najefektívnejšie ošúpať..




Musela som sem prepašovať aspoň jednu fotku tejto klasiky :D


Ooooch domáca parenica ♥♥♥



Takto to vyzerá, keď sa o mňa mamka stará aj na diaľku. Z domova mi poslala tašku jedla po kamarátke aj s týmto pečeným mäsom. No nie je úžasná? ;)

Na dnes stačí, pokračujeme niekedy nabudúce. A ak sa všetko podarí ako má, zajtra čakajte ďalší recept. A možno ešte dnes, ktovie.. Ale dva príspevky v jeden deň? To by som vás tak nemala rozmaznávať, ešte by ste si zvykli :D :D

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára