Budeme potrebovať:
- 1 žraločí steak
- niekoľko veľkých ružičiek karfiolu
- 1-2 jarné cibuľky
- kokosový olej
- šťavu z polky citróna
- 1/2 ČL kari
- bylinkovú soľ podľa chuti
Rybací steak pokvapkáme citrónovou šťavou a ochutíme bylinkovou soľou. Na kokosovom oleji ho z oboch strán orestujeme a vyberieme na tanier. Vo výpeku opražíme cibuľku nakrájanú na krúžky, primiešame kari, soľ a zvyšnú šťavu z citróna. Pridáme karfiol rozobratý na menšie ružičky a tiež trochu opečieme, kým nechytí farbu. Potom ho zalejeme vodou a varíme, kým nie je takmer mäkký. Na záver do hrnca vrátime žraloka, ktorého sme zbavili kostí a kože a pokrájali na kocky. Necháme dôjsť varom a servírujeme posypané cibuľkovou vňaťou.
Dúfam, že ste vstali z postele tou správnou nohou a naštartovali úspešný začiatok týždňa! Majte sa dobre!
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára