- 1 veľký filet lososovitého pstruha s kožou
- 1-2 ČL >>Raráškovho<< korenia
- 1 PL balzamiko octu
- 1 PL sladkej čili omáčky
- trochu bylinkovej soli
- trochu masla
- 1/2 vrecka ružičkového kelu
Pstruha umyjeme, posypeme korením a soľou, potrieme octom a čili omáčkou. Na grilovacej panvici rozhorúčime maslo a sprudka na ňom opečieme rybu, najprv mäsovou časťou nadol, potom ju obrátime a grilujeme na menšom plameni, kým nie je aj v najhrubších častiach hotová.
Ružičkový kel očistíme, zbavíme stopiek a rozpolíme. Vo výpeku v panvici ochutený a podliaty trochou vody ho dusíme, kým nie je na skus. Servírujme ako prílohu.
Pstruha som rozdelila na dve porcie (nedajte sa zmiasť, v tej druhej miske je tiež, len dobre ukrytý pod kopčekom kelu) a ťahala, ako inak, do práce, aby naša kuchyňa a všetci v práci vedeli, aké dobrôtky si vypekám. Na olovrant k tomu ešte super husté smootie z mrazeného červeného ovocia..
Pstruha som rozdelila na dve porcie (nedajte sa zmiasť, v tej druhej miske je tiež, len dobre ukrytý pod kopčekom kelu) a ťahala, ako inak, do práce, aby naša kuchyňa a všetci v práci vedeli, aké dobrôtky si vypekám. Na olovrant k tomu ešte super husté smootie z mrazeného červeného ovocia..
Síce to na fotkách nevypadá ktovieako vábne, no zdanie klame, farby sú skreslené a vôbec, snažiť sa, aby to za šera a umelého svetla, v chvate vypadalo dobre je proste nad moje sily, preto vás nabádam, aby ste oprobovali (fúha, ako mi toto slovíčko vôbec napadlo..?) a dali mi za pravdu!
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára