Peeling Banana Nemehlo v kuchyni: Konečne prišli na svet!

štvrtok 11. decembra 2014

Konečne prišli na svet!

Nie, nebojte sa, nedržala som celých deväť mesiacov bobríka mlčanlivosti a nezatajila vám žiadne dôležité informácie. Na povrch zemský sa dnes vypýtali utešené trojičky. Heuréka, hľaďte! Moja diplomová práca, ešte teplá, priamo z tlačiarne.


Spadol mi kameň zo srdca, preto mi nedalo nepodeliť sa o tento dojem s vami. Veď komu inému som celý ten čas pílila nervy mojimi srdcervúcimi príspevkami o tom, ako beznádejne to vypadá? Nuž, napokon sa podarilo a ja som sa aspoň o krôčik posunula k záveru vysokoškolského trýznenia. Ale pôrod to teda bol, o tom nepochybujte.

Avšak, tá horšia časť je ešte stále predo mnou, štátnice sa blížia míľovými krokmi a už mi to pomaly začína ísť na mozog. Preto dúfam, že budete mať so mnou trochu strpenia a prípadné ventilovanie frustrácie na blogu zhovievavo prehliadnete.


Dnešný nereceptový príspevok končím s prianím všetkého dobrého vo vašom štúdiu, nech to máte omnoho ľahšie a radostnejšie ako ja. Veľa šťastia! Och, a mimochodom, padá na vás už vianočná atmosféra? Musím priznať, že tentokrát sa mi vyhýba oblúkom, nakoľko som musela riešiť kopec iných vecí. Ako ste na tom?

2 komentáre:

  1. No ty jsi šikula! přeji hodně štěstí, ať to dotáhneš do zdárného konce ;)
    plánuješ i doktorát?
    Ale je to hezká náhoda, mám úplně stejné desky, barvu i písmo :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! Doktorát veľmi pravdepodobne nie, príliš sa mi nepáči systém, ktorým to u nás funguje.
      Haha, pôvodne som uvažovala, že by som si dala dosky zelené, aby som sa odlišovala od ostatných, ale napokon, modrá je moja obľúbená farba, tak som ju uprednostnila :)

      Odstrániť