Použijeme:
- 1 konzervu tuniaka vo vlastnej šťave (kúsky s hmotnosťou mäsa 135 g)
- 1/2 malej cibule
- 2 ČL kremžskej horčice
- 2 vajíčka
- bylinkovú soľ
Na prípravu sa výborne hodia zapekacie mištičky na soufflé, kde na spodok vložíme tuniaka zmiešaného s cibuľou posekanou nadrobno. Na to dáme vrstvu kremžskej (či akejkoľvek inej) horčice a navrch vyklepneme vajce, najlepšie tak, aby sme neporušili žĺtok. Posypeme bylinkovou soľou a dáme do vyhriatej rúry piecť na 15 minút, kým bielka nie sú pevné a žĺtok ešte mierne tekutý (to sú, samozrejme, moje preferencie, pokojne si to prispôsobte svojím chuťovým pohárikom).
no to vypadá krásně !!! :)
OdpovedaťOdstrániťĎakujem! :D
Odstrániťtak toto sa ti skutočne podarilo! Vyzerá to úžasne! Recept si hned aj ukladám, tuniaka milujem a takto ho vidím prvýkrát pripraveného :) Mňááám!
OdpovedaťOdstrániťUrčite vyskúšaj, som presvedčená, že ti bude chutiť :)
Odstrániť