- 2 mrkvy
- trochu masla
- šťavu z 1/2 limetky
- granulovaný cesnak
- 1 kocku (62,5 g) Lučiny (či iného krémového syra)
- 2 PL - ¼ hrnčeka mandľového mlieka (podľa potreby)
- 75 g domáceho údeného syra
Mrkvu nastrúhame na rezance a vo woku na masle opečieme do zlatista. Ochutíme limetkou, cesnakom a vmiešame dnu Lučinu spolu s mliekom. Premiešame a podľa nutnosti dolejeme mlieko tak, aby sa vytvorila omáčka. Preložíme do taniera/misky, štedro posypeme strúhaným syrom a podávame.
Čo vaše hity z detstva? Máte srdcovky, ktoré sa vám spájajú s minulosťou? Doprajete si ich ešte aj dnes? Rozhodne píšte, zaujíma ma to.
(P.S. Fotky hrôza, des-bes, ja viem, ale o siedmej večer sú svetelné podmienky mizerné, navyše keď ste unavení z práce a jediná vec, na ktorú myslíte, je posteľ, nie je času na zatraktívnenie pokrmu. Prosím, odpusťte.)
(P.S. Fotky hrôza, des-bes, ja viem, ale o siedmej večer sú svetelné podmienky mizerné, navyše keď ste unavení z práce a jediná vec, na ktorú myslíte, je posteľ, nie je času na zatraktívnenie pokrmu. Prosím, odpusťte.)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára