- 250 g mletého bravčového
- trochu olivového oleja
- 1 červenú cibuľu
- 2 strúčiky cesnaku
- 2-3 PL (domáceho) kečupu
- 1 PL (kremžskej) horčice
- 2 ČL Worchestrovej omáčky
- mleté čierne korenie a soľ podľa chuti
Na rozohriatom oleji orestujeme nadrobno pokrájanú cibuľu. Pridáme posekaný cesnak a necháme ho prevoňať, pozor, aby sa nepripálil. Vmiešame mleté bravčové a opečieme ho, kým sa nezatiahne. Potom pridáme horčicu, kečup (prípadne pretlak či lúpané paradajky), worchestrovú omáčku a všetko dobre premiešame. Ochutíme soľou a korením a dusíme, kým mäso nie je hotové, takú pol hodinu to bude trvať. Potom podávame, buď klasickým spôsobom so žemľou, alebo pokojne tak ako ja, na "hniezde" z pekinskej kapusty.
Fuj, tie fotky sú vyslovene hnusné ☹ Neviem ako donútiť Mr. Olympusa, aby aj v týchto nepríjemných svetelných podmienkach aspoň trochu spolupracoval. Máte nejaké tipy?
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára