- 4 podkovy lososa
- trochu masla
- 2-3 ČL worchestrovej omáčky
- trochu bylinkovej soli
- 1 veľkú konzervu sterilizovaných šampiňónov
- 1 mrkvu
- 1 cibuľu
Na masle opečieme z oboch strán lososové podkovy, pričom ich posypeme soľou a ochutíme worchestrom. Vyberieme ich na tanier a vo výpeku orestujeme cibuľu nakrájanú na tenké polmesiace. Pridáme ešte trochu omáčky a necháme skaramelizovať. Kým sa cibuľa pripravuje, vrhneme sa na vykosťovanie ryby. Rozdrobíme ju na malé kúsky a snažíme sa odstrániť všetky kostičky. K cibuli potom pridáme na malé kúsky nakrájanú mrkvu a šampiňóny na štvrtiny. Dusíme do polo mäkka. Kúsky lososa vrátime do panvice, premiešame a hotovo, rozdeľujeme do misiek (alebo servírujeme).
Dnes i zajtra mám day off, ale len tak relatívne, pretože frčím domov na Slovensko vybaviť niečo dôležité, takže si toho voľna príliš neužijem. A čo vy? Aké plány máte na víkend?
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára