Klasický hummus (Lidl - orient týždeň), pečený patizón, sušené paradajky, vajcia.
Rezance z mrkvy a červenej repy na balzamikovom octe a chilli omáčke, >>hummus s čiernymi olivami<< (Lidl).
Pečený batát, grilované paradajky, 250 g jemného tvarohu a trocha gréckeho jogurtu.
Pečená Hokkaido tekvica, žltá a červená cibuľa, jemný tvaroh, sušené paradajky.
Špagetová tekvica, mrkvové rezance s korením na grilovanú zeleninu, worchestrovou omáčkou a cesnakom, hummus s paradajkami a bazalkou (Lidl).
Pečená tekvica Hokkaido, grilované paradajky, mrkvové rezance - všetko s kari korením a škoricou; hummus s paradajkami a bazalkou.
Hermelín pečený v alobale s talianskym a provensálskym korením, mrkvové rezance s worchestrovou omáčkou a talianskym korením, pikantná slivková omáčka (nie, nie je to kečup).
Nuž, to bola len veľmi malá ukážka toho, ako sa stravujem bežne, ale nestojí to za jeden samostatný príspevok. Zložku s nepublikovanými fotografiami mám naplnenú na prasknutie, pretože je to už poriadne dlhá doba od posledných "bleskoviek z kuchyne". Jedná sa najmä o tradičné raňajkové misky s jogurtom a kopcom ovocia či takto ladené bentó pokrmy. Akosi sa však nemám k tomu túto rubriku doplniť, respektíve, doteraz boli recepty, ktoré si samostatné miesto na blogu zaslúžili a preto dostali prednosť. Ale ak prahnete po tom, aby sa tu podobný článok objavil, možno prekonám svoje hnusné lenivé ja a niečo spískam. Dajte vedieť!
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára