Peeling Banana Nemehlo v kuchyni: Cuketové rezance s vajíčkom

streda 12. júna 2013

Cuketové rezance s vajíčkom

Ako ste si už u mňa zvykli, ani tento recept nebude nič svetoborné pod slnkom. Je rýchly na prípravu, chutný a absolútne vhodný do vysokoškolskej kuchyne. Takže ak chcete nejakú variáciu na cestoviny zo zeleniny, neváhajte a varte.

Na masle speníme jarnú cibuľku a pridáme na tenké prúžky (rezance) nakrájanú cuketu (na jednu porciu asi polovica cukety). Restujeme ju, kým nie je mäkká. Potom prihodíme dve vajíčka a miešame. V podstate nám z toho vznikne praženica, záleží na množstve, ktoré ste tam dali :D Ochutíme korením, údenou paprikou a podávame so zeleninou.

Obed môžete pozdvihnúť jednoducho na vyšší level tým, že pridáte k cibuľke cesnak a slaninku či šunku a hneď dostanete niečo ako omáčku carbonara, ktorá sa podáva najmä ku špagetám. Bon Appetit!



2 komentáre: