Peeling Banana Nemehlo v kuchyni: Jablkový koláčik na raňajky

pondelok 4. marca 2013

Jablkový koláčik na raňajky

Nahustili sa mi položky v zozname to do list (zase raz). A keďže jedno krásne ráno som sa zobudila s tým, že mám strašnú chuť niečo upiecť, presnorila som zoznam. To bolo rozhodovania.. Nuž, úplne úprimne, tento raz to nebolo také nervy drásajúce, rozhodovala prítomnosť všetkých surovín nutných do receptu a časová nenáročnosť, keďže som mala cez deň ešte iné plány. Bez ďalšieho napínania, vyhral to jablkový koláč od B*.

Jediné drobné zmeny: dala som dve poriadne lyžice vlašských orechov namiesto lieskových (tie mi k jablkám sedia viac) a 1 veľkú lyžicu medu. Ingrediencií nie je veľa a čo sa mi páčilo najviac, pohodlne sa celá zmes zmestila do mištičiek, ktoré mi priniesol Ježiško a mala som tak možnosť ich konečne vidieť v akcii :)

Táááákže.. nepárame sa s tým, všetko vhodíme do misy, zamiešame, vylejeme do foriem a pečieme. S rúrou bojujte vlastnými metódami, tá moja má na mňa ešte stále nejaké neférové ťahy (ale ja jej raz prídem na kĺb!).





Takže ak vás nebaví raňajkovať zaužívanú klasiku, prihoďte biely jogurt, ktorý je k tomu ako stvorený. Veď pozrite, mizne to úplne samé :)


2 komentáre:

  1. Kráááásne, aj toto bude, keď prídem k tebe o tri týždne? :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To ťa bude asi čakať niečo sofistikovanejšie :D

      Odstrániť