Peeling Banana Nemehlo v kuchyni: Omeleta ako wrap s krémovým syrom a sušenými paradajkami

pondelok, 9. decembra 2013

Omeleta ako wrap s krémovým syrom a sušenými paradajkami

Dnes to bude opäť jeden jednoduchý a rýchly tip napríklad na sýte raňajky alebo bielkovinovú nálož pred či po tréningu. Študentské jedlo ako vyšité.

Potrebujeme iba:

  • dve vajcia
  • na dochutenie: soľ, korenie (ja som dala talianske bylinky)
  • maslo
  • krémový syr (použila som Philadelphiu, ktorú som si kúpila vôbec prvýkrát {ako inak, bola v akcii})
  • sušené paradajky (v tomto prípade domáce od mamky naložené v olivovom oleji s bylinkami a cesnakom, takže kto má rád, cesnak k nim môže prihodiť dodatočne)
Ďalej to určite poznáte: vajcia rozšľaháme s bylinkami, vylejeme na panvicu s rozpusteným maslom a opekáme, kým nie je omeleta hotová. Preložíme na tanier, namažeme poriadnou dávkou syra, do ktorého sme zamiešali nadrobno nakrájané paradajky. Zvinieme do wrapu a zalizujeme sa i za ušami. 

Ospravedlňujem sa sa megabrutálne neestetické fotky! To máte tak, keď neviete nájsť svoju panvicu, o ktorej viete, že má stopercentne nepriľnavý povrch a musíte použiť nejakú erárnu. Omeleta sa roztrhla, preto sa mi do rolády celkom zvinúť nepodarila, ale snáď mi to odpustíte. Aspoň vidíte, že nikto nie je dokonalý a vysokoškolák v kuchyni už vôbec nie!



4 komentáre:

  1. Udělat z omeletu wrap muž jednou napadlo, možná někdy vyzkouším.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite treba vyskúšať, odporúčam! Na to existuje strašne veľa variácií :)

      Odstrániť
  2. Mňam, jsem milovnice wrapů (snad kromě těch otřesných z McD :D) - z omelety vypadá senzačně. Pro tenhle bych snad i umřela :D :D :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och, to hádam nie, to by bola škoda :D Radšej rýchlo urobiť omeletku a chrochtať blahom ;)

      Odstrániť