Peeling Banana Nemehlo v kuchyni: Bleskovky z kuchyne (18)

nedeľa 4. mája 2014

Bleskovky z kuchyne (18)

Po dlhej dobe som sa prinútila vyvetrať v zložke s fotkami. Neuveríte, ale dnes vás budem bombardovať ďalšou várkou mojich raňajok a nejakých večerí za december a január. Som poriadne pozadu! Ale viete ako je to so mnou. Lenivosť je vlastnosť, ktorú na sebe naozaj neznášam a hoci sa snažím niečo s tým robiť, nie vždy sa mi to podarí.

Teraz, keď sa opäť trochu vyčasilo, je rozhodne príjemnejšie tráviť čas na slniečku, nie za monitorom. Preto dúfam, že mi to odpustíte. Ja sa polepším, sľubujem. Ale teraz už prejdime k podstate a to k samotným fotkám. Dúfam, že sú aspoň trochu k svetu..








Ospravedlňujem sa za jednotvárnosť, ale ja ráno bez jogurtu proste existovať neviem. Banány a jablká sú moje najobľúbenejšie čo sa týka ovocia, takže sa obsah mojej misky často nemení. Oriešky nesmú chýbať, zdravé tuky predsa telu treba! Nuž a občas to prestriedam nejakým sušeným ovocím. 

















Jogurt máme často i domáci. Niekedy sa podarí hustejší, niekedy redší, záleží to od použitého mlieka, jogurtovej kultúry, smeru vetra, vlhkosti chladničky, postavenia hviezd, šumu motýlích krídel, prúdenia Golfského prúdu, momentálnej nálady miestneho božstva..



Na dnes akurát tak stačilo!
Ako ste na tom?
Čo najčastejšie raňajkujete?
Zotrvávate dlhodobo pri nejakej obľúbenej kombinácii, alebo to máte pestré a každý deň skončí na vašom tanieri niečo iné?
Podeľte sa!!

6 komentárov:

  1. všechno máš tak krásně naaranžované, snažím se jíst pestře, ale prostě každý má to svý oblíbený jídlo, bez kterýho nemůže být. Domácí jogurt musí být bezva :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! Domáci jogurt je super, ale niekedy sa stane, že sa fakt nepodarí. Vtedy to naozaj zamrzí. Ale i majster tesár sa utne :)

      Odstrániť
  2. mňamky! :D mne by sa to fotit nechcelo :D btw... pozvala som ťa do fitness tagu :) otázky na ktoré máš odpovedať nájdes na mojom blogu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. U mňa sa s fotením striedajú obdobia.. jeden mesiac sa mi vôbec nechce, druhý by som bola k objektívu pricapená nonstop :D
      Fitness tag, fíha.. ďakujem, určite sa pokúsim niečo vymyslieť, i keď neviem, či je to ten správny tag pre mňa :D

      Odstrániť
  3. Fráza - momentálnej nálady miestneho božstva... - Fedor!!! :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne toho som mala na mysli, ale to je taký náš súkromný vtip, takže ľudia nepostihnutí vplyvom nášho náboženstva by iba ťažko chápali :)

      Odstrániť