Peeling Banana Nemehlo v kuchyni: Bleskovky z kuchyne (19)

piatok 30. mája 2014

Bleskovky z kuchyne (19)

Dnes mám za sebou i druhú skúšku a ak postavenie Saturnu voči Slnku, výbuch supernovy v galaxii M31 a Higgsov bozón nachádzajúci sa neďaleko horizontu udalostí čiernej diery dajú a vyučujúci v dohľadnej dobe zapíše do systému známku z minulého týždňa, znamená to, že mi skončilo skúškové obdobie. Jupííí! A teda bude konečne viac času na veci, ktoré ma bavia, rozumejte, na čítanie beletrie, prokrastinovanie na nete, možno i varenie.

Nasledujúcou náložou fotiek sa však vrátim ešte do obdobia minulého skúškového, teda do mesiacov január a február, kedy som bola doma a plnosť môjho žalúdka zabezpečovala prevažne mamina. Bol to čas depresie, nervov, frustrácie a vôbec kopca ďalších zlých pocitov. Moja snaha o priblíženie sa k paleo životnému štýlu sa nestretla s pochopením (hlavne preto, lebo som sa k nemu snažila dopracovať z nesprávnych dôvodov) a tak som s mamkou bojovala pri každom jedle. Preto dnes uvidíte najmä obedové snímky, ktoré až tak často nepublikujem. Takisto sa v mojom jedálničku museli začať objavovať prílohy a pečivo.

Ku akémusi priblíženiu sa k paleu by som sa v budúcnosti chcela vrátiť, pretože si myslím, že táto forma stravovania má svoje pozitíva (negatíva, samozrejme, tiež, som si toho plne vedomá). Avšak, neviem a ani nechcem sa vzdať mliečnych výrobkov. Milujem ich. A bodka. Takže striktne paleo nikdy dodržiavať nebudem. Teraz to však na dlhšiu dobu zrejme ešte nebude reálne.

Dobre, vykecala som sa na úvod, prejdime už radšej k tomu podstatnému. Užite si!
























Ja sa s vami lúčim, dnes nerobím nič, len si váľam šunky a zrejme budem dobiehať zmeškané seriály. Hmm, nie práve najtypickejšia predstava piatkového večera pre vysokoškoláka.. Nevadí!
A čo vy? Ako plánujete stráviť večer?

2 komentáre:

  1. Nechcem byť doterná, ale ak budeš nabudúce chcieť napísať celozrnné cestoviny, použila by som radšej výraz wholemeal. ....ale to len tak mimochodom. Fotky sa mi páčili, na niektoré chody sa mi zbuehajú slinky....X)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Díky, nebola som si istá, už som dlho z angličtiny vonku.. a tie články, ktoré som nútená čítať majú predsa len úplne odlišnú slovnú zásobu :D

      Odstrániť