Peeling Banana Nemehlo v kuchyni: Nerozhodná hneď zrána

sobota 31. augusta 2013

Nerozhodná hneď zrána

Aj vám sa často stáva, že sa ráno zobudíte, v žalúdku vám vyhráva celý symfonický orchester, tešíte sa na raňajky ako kanibal na svokru detiská na Vianoce a.. a neviete čo vlastne chcete?! Čo by som si tak dala? Ovocie s jogurtom? Nebol by lepší tvaroh? Alebo čo tak syr? Žeby arašidové maslo? Crunchy alebo smooth? Niečo čokoládové radšej?

Dnes v nekresťansky skorej hodine to postihlo mňa. Ako vyriešiť túto dilemu? Jednoducho! Treba si dať zo všetkého a uspokojiť tak každé vaše dotieravé ja 



Takže čo to tam vlastne máme? Slnečnicovú kocku so (1) smooth arašidovým maslom a slnečnicovými semienkami naviac; (2) crunchy arašidovým maslom a plátkami syra Camembert; (3) domácim slivkovým lekvárom s kakaom (u nás familiárne nazývaným domáca nutella ); (4) domácim marhuľovým lekvárom ♥.  



Arašidové maslo z Tesca mám po prvý raz. Neodolala som a musela som siahnuť po wholenut variante. Páči sa mi, že má o čosi redšiu konzistenciu oproti masielku z Lidla a chuťovo sa mi zdajú oba na veľmi dobrej úrovni. 


A keďže som v noci príliš nemohla spať, treba naštartovať motory nejakým povoleným dopingom. Môj morning kicker v podobe skvelého zeleného čaju Pi Lo Chun. 
Keby ste hľadali nejaké podrobnejšie info:
"Bi Luo Chun: Slavný zelený čaj, který je možno také najít pod názvy Zelené či Smaragdové spirálky jara nebo také Pi Lo Chun či Pi Luo Čchun.
Název čaje je odvozen od jeho podoby. Listy zelené barvy jsou srolovány do tenkých spirálek připomínající ulity vodních šnečků, které Číňané sbírají brzy na jaře." Viac na e-čajovně

"No nie som najroztomilejšia fialová konvička na svete?  "

2 komentáre: