Peeling Banana Nemehlo v kuchyni: Hnedé na bielom

utorok 15. januára 2013

Hnedé na bielom

Minule som sa sťažovala na skúškové obdobie, aké je to frustrujúce a deprimujúce a zaťažujúce a nervydrásajúce a ďalšie iné "ujúce". Preto si treba nervy obaliť tukom. Vraj to pomáha. Nuž, neviem, na mňa to nejak nezaberá (alebo som len netrafila to správne množstvo toho tuku :D ), ale možno vám to pomôže. Jediné, k čomu som dospela bol fakt, že jogurt a horúca čokoláda k sebe idú dokopy ako r.. ehm zadok na šerbeľ. Ak neveríte, tu je to čierne, vlastne hnedé na bielom:

Dá sa to urobiť komplikovane, napríklad rozpúšťať čokoládu vo vodnom kúpeli, ale načo robiť veci zložito, keď netreba. Do pohárika dáme trošku masla, šplech mlieka, tabuľky čokolády (chcela som dať tri, ale nejak som to prehnala s mliekom, takže nakoniec 6) a tí, ktorí milujú škoricu ako ja, pridajú jednu lyžičku. Pohár šupneme do mikrovlnky a kontrolujeme! Lebo nám môže vypeniť (škoda čokolády, ktorú som musela umývať z otočného taniera :( ).

Do misky dáme jogurt, posypeme troškou sušeného ovocia alebo orechov a prelejeme čokoládou.



Umelecky cítiaci ľudia s dušou dieťaťa sa pri tom môžu vyblázniť do sýtosti :D


Nuž, nie je to extra zdravá výživa, ale raz za čas môžeme telu dopriať aj trochu maškrty. Ono si to zaslúži. Len to netreba preháňať ;)

2 komentáre: